Szűrés

A(z) Motorola X kulcsszót tartalmazó cikkek

Motorola X – 299 dollártól?

2013. július 24. -

Napvilágra került a Motorola X várható ára, mely a korábbi pletykáknak megfelelően igen barátságosnak ígérkezik. Üröm az örömben, hogy az augusztus 1-jén bemutatkozó készülék valószínűleg nem kerül forgalomba egy Egyesült Államokon kívül.

Tovább

Motorola Droid Ultra, Maxx és Mini – megérkeztek

2013. július 24. -

A Motorola tegnap hivatalosan leleplezte legújabb, Verizon szolgáltatónak szánt exkluzív Droidjait. A Droid Ultra kivételes karcsúsággal ötvözi a prémium anyaghasználatot és a teljesítményt, a Droid Maxx az üzemidőre kényes felhasználókat célozza meg, a Droid Mini révén pedig kedvező áron érhetők el a HD megjelenítő előnyei.

Tovább

Moto X – minden kiderült?

2013. július 22. -

Az utóbbi napokban számos új információ és fotó került napvilágra a Motorola, illetve a Google kivételes mértékben testreszabható üdvöskéjéről. Ez nem minden, ugyanis immár benchmark teszteredmények tükrében is láthatjuk az augusztus 1-jén bemutatkozó Moto X hardverében rejlő erőt, mi több a Clear Pixel kamera titkáról is lehullott a lepel.

Tovább

Újabb fotókon a Moto X

2013. július 15. -

Ezúttal Eric Schmidt fülénél kapták le a Motorola várva várt üdvöskéjét, melyről nemrég egy videó is felbukkant. Ez nem minden, ugyanis a legfrissebb hírek szerint folyamatosan figyelő hangos asszisztenssel, rendkívül gyorsan elérhető kamerával és kijelzőn megjelenő értesítésekkel érkezik a középmezőnybe szánt okostelefon.

Tovább